Skip to main content
van ruis naar rust
Hi, ik ben Ginette Veldman. 
Als mindful organizer help ik vrouwen die zich overweldigd voelen met het creëren van rust en ruimte in hun leven en werk.

Na de geboorte van ons oudste zoontje (2014) zat ik in combinatie met mijn baan niet lekker in mijn vel. Nu zie ik dat ik in de ratrace zat. Ik rende van afspraak naar afspraak en voelde me gejaagd en gestrest. Ik zorgde niet goed voor mezelf, nam onvoldoende rust, bewoog weinig, at slecht, had nek- en schouderpijn en reageerde onrust thuis af. In mijn baan als directiesecretaresse had ik het gevoel dat ik constant achter de feiten aanliep. De hele dag was ik aan het zorgen dat anderen hun dag goed door kwamen. ‘Waar ben ik eigenlijk mee bezig?’ en ‘Wat gebeurt er als ik zo door ga?’ vroeg ik me steeds vaker af. Achteraf besef ik dat ik tegen een burn-out aan zat.

Ik schakelde een coach in en kwam al in de eerste sessie tot de conclusie dat ik op een andere manier van betekenis wilde zijn voor mensen. Kort daarna zegde ik mijn baan op. Omdat ik merkte dat ik zowel op mijn werk als thuis mensen met veel plezier vooruit hielp met plannen, organiseren en structuur aanbrengen in hun leven, volgde ik de basis opleiding tot professional organizer bij de NBPO (Nederlandse Beroepsverening Professional Organizers). En daarna volgden er nog meer. Zie hiervoor mijn Linked-In profiel. 

Zelf maakte ik een enorme persoonlijke ontwikkeling door. Ik ging steeds meer leven naar mijn verlangens – ik startte mijn bedrijf en besloot meer tijd te maken voor de dingen die ik leuk en belangrijk vindt.

Dat gun ik mezelf.

Ik ervaar nu meer rust, ruimte en vrijheid.

Mensen uit mijn omgeving gaven mij weleens terug dat ze mij ervoeren als een ‘baken van rust’. Tijdens die periode ontdekte ik dat ik meer wilde betekenen dan hulp bij een opgeruimde kledingkast of een georganiseerd huis of agenda. En dat het zoveel meer teweeg brengt.

En ook viel het me op dat er veel meer vrouwen worstelen met drukte en chaos. En dat in deze ‘volle tijd’ de behoefte aan rust alleen maar toeneemt. 

Inmiddels ben ik de gelukkige mama van drie boefjes. Als geen ander weet ik dat het een enorme uitdaging is;  om naast je gezin, je volle hoofd, je volle huis, je drukke baan of bedrijf rust en ruimte te creëren voor jezelf.

Gelukkig weet ik nu dat het kan en hoe je dat bereikt. Laat mij je helpen.

van ruis naar rust